Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
star wars

Fanovi Star Warsa satima čekali da se otvore radnje kako bi kupili nove igračke

Fanovi Star Warsa čekali su cijelo veče ispred britanskih radnji kako bi bili prvi u redu koji su kupili novu igračku iz njihovog najdražeg filma.

Oko 300 fanova bilo je obučeno poput likova iz filmova i strpljivo čekalo da svane i da se radnje otvore u ponoć kako bi kupili robu povezanu sa filmom ” Star Wars: The Force Awakens”. Među njima su akcijske figure, igračka svjetlosni mač i šašavi kostimi.

U filmu originalno glume Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamili i Peter Mayhew koji utjelovljuju likove Hans Solo, Luke Skywalker, Princezu Leia i Chewbacca.

Među ljudima koji su čekali svoju igračku bio je i 44-godišnji James Burns koji je objasnio zašto je toliko zavolio ove filmove.

“Imao sam šest godina kada me je tetka odvela u kino u Southendu i sjećam se da je ta cijela stvar promijenila moj život. Star Wars je klasična priča gdje se dobro bori protiv lošeg, a dobro pobjeđuje. Mislim da je to način na koji mnogi od nas žele živjeti, pokušavamo biti dobri jedni prema drugima i pokušavamo vidjeti najbolje u svima. Gdje god dođem mogu pronaći ljude koji misle kao ja i fanovi su Satr Warsa, a kada počnemo razgovarati dobijem dojam kao da se znamo cijeli život”, rekao je.

Film bi trebao biti premijerno prikazan 18. decembra u Velikoj Britaniji.

klix.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.