Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3

Glumica iz serije “Sulejman Veličanstveni”: Crvenokosa Hurem voli muškarce, ali i žene

Otkako se njeno lice pojavilo u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’, sve joj je krenulo nabolje, a dečke mijenja ekspresnom brzinom.

Iako je prije samo dvije godine bila anonimna njemačka glumica turskog porijekla, otkako je dobila ulogu Hurem Meryem Űzerli postala je preko noći ideal ljepote u Turskoj, pa je jedna kozmetička kuća lansirala istu nijansu boje za kosu kakvu je njoj podarila priroda.

To što je odbijala učiti turski u djetinjstvu bila joj je prednost na audiciji, a javila se na audiciju iz čistog očaja.

Za ulogu Hurem je lijepa crvenokosa sve bolje plaćena. Prvi ugovor potpisala je za 2,5 hiljada eura po epizodi, a sada dobiva osam hiljada, a postala je i zaštitno lice mnogih proizvoda, tako da reklamira čips, bezalkoholna pića i čokoladne namaze, prenosi Tportal.

Serija joj je donijela i sreću u ljubavi. Nakon što je prekinula šestogodišnju vezu sa konobarom turskog porijekla, Meryem je našla ljubav sa vlasnikom kompanije Martin& Martin, jedne od vodećih brokerskih i reosiguravateljskih firmi u Turskoj koji je jedan od najpoželjnijih neženja.

Navodno ga je Meryem prevarila pred njegovim očima sa turskim producentom, a on je totalno slomljen zbog toga i ne izlazi iz stana. Osim toga, za Meryem se govorilo da ima djevojku u Italiji, ali dotična manekenka nikad medijima nije ispričala ništa o njihovoj intimi.

24si

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.