Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
zlato

Hrvat u Dubaiju u nagradnoj igri osvojio pet kilograma zlata

Dražen Maglov kaže da se njemu i njegovoj obitelji život promijenio zauvijek u pet sekundi. Nakon osvajanja nagrade će, kaže, svoj život moći puno bolje planirati.

Hrvat Dražen Maglov osvojio je pet kilograma zlata u nagradnoj igri “Dubai Gold and Jewellery Mega Raffle”, piše KhaleejTimes.
– Vozio sam kada sam dobio poziv iz Dubaija. Prvo sam mislio da se netko šali sa mnom, netko tko je znao da sam bio u Dubaiju na odmoru. No kada sam shvatio da nije riječ o šali, jednostavno nisam mogao vjerovati. I dalje se pokušavam uvjeriti da je to istina – rekao je Maglov. Dodao je da se njemu i njegovoj obitelji život promijenio zauvijek u samo pet sekundi.
– Vodim malu trgovinu i imam obitelj za koju moram brinuti, a sada mogu svoj život bolje planirati. Dubai je zaista grad zlata i bio sam zadivljen kako se zlato i dijamanti u trgovinama prodaju i izlažu pogledu javnosti – rekao je Maglov.

Nagradna igra u kojoj je on dobitnik bila je organizirana povodom slavlja 20. godišnjice Dubai Shopping Festivala u Dubaiju. Izvlačenje je bilo 16. januara.

cafe.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.