Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
ll

KLJUČ; ODRŽANA SMOTRA SPOSOBNOSTI,ZNANJA,STVARALAŠTVA I SPORTA

Večeras je u Ključu u Domu kulture održana završna općinska manifestacija smotra sposobnosti ,znanja,stvaralaštva i sporta „BiH u mom srcu“. Večerašnju svečanost uveličali su učenici sve tri osnovne škole i polaznici dječijeg vrtića.

Domaćin ovogodišnje završne smotre  je bila JU OŠ „Sanica“ na čelu sa direktorom  Vikalo Reufom.

Učenici OŠ „Velagići“ predstavili su se kolažom „Sunce pod šeširom“ kojeg su pripremile nastavnice Medić Dženana i Hrnčić Jasmina.

Učenici OŠ „Ključ“ predstavili su se kolažom „Igrajmo se „. Učešće je uzelo 35 učenika pod vodstvom nastavnica: Hadžić Lejle, Omerović Muvedete,Šarić Azre i Klepić Sanele.

Učenici OŠ „Sanica“  pokazali su da ništa nije slučajno u zemlji Bosni. 30 učenika za ovaj kolaž pripremili su nastavnici: Kesedžić Emina,Hamidović Selver,Štrkonjić Medina,Demirović Elvira i Babović Suana.

Ovom tačkom će se naša općina predstaviti na kantonalnoj smotri koja će se održati u Cazinu 26.04. 2019. godine.

Trud i rad u svakom slučaju se isplate .Na ovogodišnjim općinskim,kantonalnim i federalnim takmičenjima učenici su osvajali zavidne rezultate, a za uspjeh uručene su im pohvale.

Da bi jedno društvo bilo prosperitetno potrebno je učenike  potkovati znanjem još u osnovnoj školi.Općina Ključ može zaista da se ponosi  učenicima i prosvjetnim radnicima, jer su večerašnje  pohvale odraz njihovog truda,rada i zalaganja.

1

2

3

4

5

6