Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
canvas-2-e1457264287210

Ključanka Mina Islamagić priprema svoju prvu modnu kolekciju

Ključanka Mina  je u velikim pripremama za svoju prvu kolekciju koju nastoji pripremiti za 2017. godinu.  Kako i sami znamo Mina  se bavi modelingom i tu je veoma zadovoljna svojim zivotom, matična agencija joj je Jade iz Londona i gradi uspješnu karijeru ,  ali da joj je i ovo nedostajalo da bude jos zadovoljnija otkrila nam je. Naredne 2017. godine će izaći prva kolekcija pod imenom „New memories „  gdje će mankenka predstaviti choker ogrlice i torbe .

Pa smo je pitali da nam otkrije  par detalja :
„Samim tim da   danas jako jako puno žene  privlaci stil iz davnih godina , pa se odlučila za varijantu koja će da uklopi i prošlost i sadašnjost kako bi dobili jednu odličnu kombinaciju, i naravno kako bi i ova kolekcija dobila jedna lijepa sjećanja nakon mnogo godina.

Svakako da se nada da će za svakog se naći po nešto i naravno da će ljudi biti jako zadovoljni kao i ja.

Mina je prošle sedmice stigla iz Milana gdje je imala priliku steći nova iskustva i nova poznanstva.

Svoje prve kolekcije ce da prezentuje na razne revije koje će se održati u 2017. godini i van BiH i samim tim steći dojmove njenih cjenjenih kreatora i kupaca.

Kako je došla na ideju sa novim kreacijama i kakvi su joj sljedeći planovi ?

„ Na ideju sam došla spontano , samim tim da sam u svijetu mode i svašta mi pada na um , u raznim iskustvima gledaš šta bi bilo najbolje za tebe a šta ne , ja sam kroz svoju volju i želju za kreacijama i modom krenula lagano tim putem .  Mislim da ću biti jako jako ponosna na sebe i ljude koji su podržavali moj rad tek kad izbacim svoju prvu kolekciju početkom 2017. godine i da moj trud svakako se isplatio.
Sama radim kreacije , ručne radove itd… Tako da imam jako jako puno obaveza, ali ipak stignem sve što isplaniram . što se tiče modelinga i modne piste za sad sam u Bosni do početka 2017. godine dok izbacim prvu kolekciju , a kasnije imam jako puno ponuda tako da ne bih nista prerano da komentarišem .

Mi joj želimo puno sreće i naravno čekamo njenu prvu kolekciju početkom 2017. godine.