Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3

Na pokeru izgubio ženu

Naime, nakon što je Lim izgubio u pokeru na njegova vrata je pokucao pobjednik Emmanuel Chin i zatražio svoj dobitak. Kada je Xin Hua saznala šta je njen suprug napravio, ona je doslovce poludila od bijesa i zatražila raskid braka

Da li ste se nekada kockali sa svojim brakom?A kockanje gdje je ulog žena?

Lim Tai Hua je strastveni kockar, koji je ostao bez novca za vrijeme jedne pokeraške partije. Nije imao šta da ponudi u zalog pa se sjetio da još jedino ima suprugu.

Pošto su svi učesnicii partije pokera bili muškarci i to samci, Limov prijedlog je prihvaćen sa općim oduševljenjem. U tom trenutku Lim nije ni slutio da će karte koje drži u ruci odlučivati ne samo o ishodu partije nego i njegovoj budućnosti.

Naime, nakon što je Lim izgubio u pokeru na njegova vrata je pokucao pobjednik Emmanuel Chin i zatražio svoj dobitak. Kada je Xin Hua saznala šta je njen suprug napravio, ona je doslovce poludila od bijesa i zatražila raskid braka.

Da ironija bude veća, Xin Hua se s vremenom zaljubila u čovjeka koji ju je ‘osvojio’ na pokeru i nedavno se udala za Emmanuela.

“Čim sam saznala da je moj bivši suprug to učinio morala sam ga ostaviti. Osjećala sam se totalno poniženo i osramoćeno. Kako bi neko mogao ostati živjeti sa takvim idiotom? Emmanuel je tako zgodan i šarmantan muškarac i jako sam sretna s njim, iako me ‘osvojio’ na pokeru”, rekla je Xin koja sada ponosno nosi prezime Chin.

(MOJportal)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.