Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3

Najčešća opravdanja zbog kojih ostaješ u lošoj vezi

Ne kažemo da se ne vrijedi boriti za ljubav, ali ponekad je bolje odustati od bitke i krenuti dalje. Mnogi su ljudi u vezama koje nemaju smisla, a ovo su njihova najčešća opravdanja.
On je divan dečko

Kompliment koji svako voli čuti ujedno je i jedno od najčešćih opravdanja zbog kojih ostajemo u lošim vezama. Činjenica da je neko dobra osoba puno znači, ali to nije razlog da ostanemo s nekim ko nam očito više ne odgovara. Ako je divan dečko, uvijek možete biti prijatelji, jer bez strasti i hemije to ne znači baš ništa.

Ne želim ga povrijediti
 
Prekid će uvijek povrijediti nekoga, to je neizbježno, ali ako ostaješ s nekim samo zato što želiš izbjeći taj dio, nesvjesno radiš puno veće zlo, prenosi Index. Osoba koju ne želiš povrijediti vjerovatno bi puno lakše živjela sa činjenicom da ste prekinuli, nego sa onom da si ostala s njom iz samilosti.
 
Ne želim ostati sama

Mnoge se žene boje samoće, a upravo je ona ponekad baš to što nam treba. Kada smo same, saznajemo što volimo, a što ne, i tako učimo o sebi. Uostalom, bolje je biti sam, nego biti zatočen u vezi koja ne funkcionira.

24si

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.