Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3

Parovi koji su razdvojeni zbog posla imaju bolji seksualni život

Daljina povećava želju i čini ljude osjećajnijim. Tako je novo istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo kako parovi koji zbog posla moraju spavati razdvojeno imaju bolji seksualni život.

Parovi koji su odvojeni barem jednu noć sedmično odvojeni zbog posla imaju vruć seksualni život u odnosu na one koji dijele krevet svaku noć, navodi se u studiji.

Sedam od 10 parova postaje energičnije dan prije nego što jedan od partnera odlazi na poslovni put kao i dan kada se vrati.

Više od polovine se osjeća loše kad su odvojeni od svojih parova, no povratak popravlja cijelu situaciju, otkrilo je više od 2.000 parova.

Osam od 10 zaposlenih priznalo je da odsustvo stresa i napora koji izaziva dom čini da rade bolje, ali i da se više posvete zadovoljavanju partnera. Jedna od četiri zaposlene osobe priznala je kako je raspoloženija za intimna druženja nakon što provedu noć van kuće jer se tada napune energijom.

Parovi koji su razdvojeni dvije noći mjesečno imaju seks 110 puta. To je duplo više u odnosu na one koji provode odvojeno manje od 12 noći godišnje (u prosjeku 56 puta).

“Moj zaručnik je konsultant i provodi dvije noći mjesečno van kuće. Uvijek sam tužna kada mora ići tako da uvijek vodimo ljubav prije nego ode. Kada se vrati osjećam se odmornom i spremnom za nastavak akcije”, rekla je Kim McAllister (29).

klix.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.