Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
sandra

Sandra Bullock ponijela titulu najseksi žene desetljeća

sandraCrveni tepih na zabavi povodom Guys Choice Awards, koje dodjeljuje Spike TV, u Los Angelesu vrvio je ljepoticama. No samo je jedna ponijela titulu najseksi žene desetljeća. Nakon Jennifer Aniston preuzela ju je Sandra Bullock.

FOTO: Sandra Bullock ponijela titulu najseksi žene desetljeća
Autor S. K. 09. 06. 2014. • 13:18
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Crveni tepih na zabavi povodom Guys Choice Awards, koje dodjeljuje Spike TV, u Los Angelesu vrvio je ljepoticama. No samo je jedna ponijela titulu najseksi žene desetljeća. Nakon Jennifer Aniston preuzela ju je Sandra Bullock.
Sandra Bullock / Daily Mail

Naime okružena trojicom ‘mušketira’, Hughom Grantom, Matthewom McConaugheyjem i Keanuom Reevesom, Sandra se u svom stilu zapitala rekavši: ‘Da, kraljica seksipila, ali kojeg desetljeća?’

U ružičastoj haljinici i s tijarom na glavi, simpatična Sandra našalila se i prokomentarisala ovo vrijedno muško priznanje.

‘Želim zahvaliti za ovo priznanje. Koliko ljudi ovo može držati i reći – tako sam seksi?! Ovo je super priznanje za jednu 49-godišnjakinju. Želim zahvaliti svakom frizeru i stručnjaku za make up što su stvorili ovu iluziju. Nisam izgledala ovako prije nekoliko godina’, rekla je Sandra.

Na dodjeli su bile i Christine Teigen, Emily Ratajkowski, Lily Aldridge, Olivia Munn te Nina Agdal, a neke od njih također su se našle na listi nagrađenih, piše Tportal.

Muškarac godine
Matthew McConaughey

Najvrući par
Key i Peele

Sveti gral seksipila
Chrissy Teigen, Nina Agdal, Lily Aldridge

Nova djevojka
Emily Ratajkowski

Desetljeće seksipila
Sandra Bullock

Muška ikona
Johnny Knoxville

Kralj komedije
Kevin Hart

Najpoželjnija žena
Rihanna

Najopasniji muškarac
Daryl Dixon

“Najvruća” žena
Emma Stone

24si

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.