Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
sda76

SAOPĆENJE ZA JAVNOST

DELEGACIJA OO SDA KLJUČ U POSJETI BAKIRU IZETBEGOVIĆU

Delegacija OO SDA Ključ boravila je u posjeti predsjedniku Stranke demokratske akcije i članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakiru Izetbegoviću.

Delegacija je predsjednika Izetbegovića upoznala o trenutnim aktivnostima Općinske organizacije SDA Ključ, kapacitetima i mogućnostima djelovanja u narednom periodu. Predsjedniku je prezentirano stanje u Ključu, problemi s kojima se građani Ključa susreću, kao i način funkcionisanja vlasti u našoj općini.

Predsjednik Bakir Izetbegović izrazio je zadovoljstvo finaliziranim izbornim procesom u općinskoj organizaciji SDA Ključ, ali i uvjerenje da će članstvo SDA Ključa uspjeti u vremenu koje je ispred nas odrediti jasne prioritete djelovanja u i u interesu Ključana ih realizirati.

Predsjednik Izetbegović će omogućiti snažniju komunikaciju OO SDA Ključ sa višim nivoima vlasti s ciljem podrške svim sferama života u našem Ključu.
Predsjedniku Izetbegoviću je prenesena podrška OO SDA Ključ u borbi za očuvanje države Bosne i Hercegovine, njenog teritorijalnog integriteta i međunarodnog subjektiviteta.

 

 

PRESS SLUŽBA OO SDA KLJUČ