Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
direktorica lestera

Seksi direktorica Leicestera: Elegantna brineta kojoj društvo prave novi prvaci Engleske

Misteriozna brineta koju se često može vidjeti uz predsjednika Leicester Cityja Vichaia Srivaddhanaprabhe je glamurozna dizajnerica nakita i PR guru. Ona vodi jet- set život na kojem bi joj pozavidjeli i ‘bogati klinci’ s Instagrama, piše Daily Mail.Elegantna tajlandska poslovna žena Supornthip Choungrangsee koja vodi odbor direktora nogometnog kluba, fotografira se po svojim putovanjima širom svijeta s osobama poput Toma Cruisea i princa Harryja.
sIzvršna direktorica ‘Lisica’, za prijatelje Tippy, redovito pruža svojim pratiocima na Instagramu, kojih je 30.000, uvid u svoj bogati život.To je život prepun helikoptera, privatnih mlažnjaka i jahti, koji se odvija između New Yorka, Pariza i Bangkoka dok Supornthip upravlja svojim međunarodnim poslovnim carstvom.Supornthip se pridružila Leichester Cityu u isto vrijeme kada i predsjednik, četvrti najbogatiji čovjek u Tajlandu.

Poznata kao jedna od najutjecajnijih publicista u Tajlandu u zadnjih 20 godina, žena je vrlo vješta u održavanju savršenog imidža. Ali uprkos tome bila je romantično povezana s nekoliko poznatih imena iz poslovnog svijeta.Osim što je direktorica PR agencije Branded, ova multitalentirana 52-godišnjakinja osnovala je i nekoliko međunarodnih linija draguljarnica, glumila u tajlandskom hororcu i čak ilustrirala vodič u kojem objašnjava svoje budističke principe.
A kao vjerna obožavateljica kluba, na svaki dan utakmice objavljuje i sliku punjene lisice.
avaz.ba