Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
ii

Sportista općine Ključ za 2019. godinu je Alen Amidžić

Sportski savez općine Ključ i ove godine organizovao je manifestaciju izbora najuspješnijih sportista i klubova.Manifestacija je održana večeras u Domu kulture sa početkom u 19:00 sati. U  toku 2019. godine kroz razne sportske aktivnosti veliki broj sportista uzeo je učešće, a mnogi od njih ostvarili su zapažene rezultate. Ove godine titulu najuspješnijeg sportiste  općine Ključ za 2019. godinu ponio je Alen Amidžić, član Karate kluba Ključ, reprezentativac Bosne i Hercegovine i nosilac crnog pojasa drugi dan.

Najuspješniji trener u 2019. godini je Amidžić Šefko-EKIPA KARATE KLUB KLJUČ, a najuspješniji sportski radnik je Hadžić Sanel –EKIPA TAEKWONDO „LJUTIĆ DURSUM –FRENKI“ KLJUČ.

Sportistima,ekipama i sportskim radnicima na postignutom uspjehu u 2019. godini u ime općinskog vijeća, općinskog načelnika prof. Nedžada Zukanovića, ispred Jedinstvenog općinskog organa uprave  općine Ključ i svoje lično ime čestitao je predsjedavajući OV Adem Crnalić. Čestitke su uputili predsjednik Sportskog saveza općine Ključ Mujo Islamagić i sekretar Sportskog saveza USK-a Elvis Felić.

Priznanja su uručena i onima koji su u prošlosti dali nemjerljiv doprinos za razvoj sporta u općini Ključ, najperspektivnijim mladim sportašima,najuspješnijim sportašima u osnovnim i srednjim školama,najuspješnijim u sportu i rekreaciji invalida,najuspješnijoj muškoj i ženskoj ekipi i najuspješnijim kadetima,juniorima i seniorima.

k

pp

n

l

m

o

ii