Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
mj

Tjelohranitelji Michaela Jacksona otkrili da je slavni pjevač bio veoma ekscentričan

mjNije se smjela gledati televizija i niko nije imao pristup internetu, zašto?

Tjelohranitelji Michaela Jacksona otkrili su da je slavni pjevač bio veoma ekscentričan.

Profesionalni zaštitari Javon Beard i Bill Whitfield bili su zaduženi za čuvanje kralja popa dvije i pol godine prije njegove prerane smrti 2009. godine.

Prema njihovim riječima, Michael je često trošio svoje bogatstvo, koje se procjenjuje na 263 miliona dolara, na veoma neobične stvari.

Bio je veoma ekscentričan. Znao je otići u trgovinu i kupiti sve. Kada bi odsjedali u hotelu, znao je kupiti stotine knjiga. U jednom je trenutku kupio i cijelu knjižaru’, rekao je Bill, bivši policajac.

Slavni je pjevač iza sebe ostavio svoje troje djece; kćerku Paris i sinove Princa i Blanket.

Bill priznaje da ga je iznenadilo koliko je slavni pjevač blizak sa svojom djecom, piše Mirror.

‘Mi smo radili za Mr. Jacksona, a ne za kralja Popa. Imali smo ga prilike upoznati kao oca. Bilo je to jako lijep prizor, kada bi im pomagao oko zadaće i dok se brinuo za njihovu prehranu i stavljao ih na spavanje’. rekao je tjelohranitelj.

No, neke stvari Jackson ipak nije dopuštao.

‘U kući niko nije imao pristup internetu. Djeca nisu smjela gledati televizor kako ne bi vidjeli kako mediji prikazuju njihovog oca’, dodao je.

Michael Jackson umro je u Los Angelesu 25. juna 2009. u 50. godini od predoziranja propofolom, jakim anestetikom koji je, na preporuku svog liječnika Conrada Murrayja koristio kao sredstvo za spavanje, piše dnevnik.hr.

24si

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.