Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
red skull

Unakazio lice da izgleda poput lika iz omiljenog stripa

Postoje sasvim razumni načini da pokažete da ste fan određenog stripa, a majice ili tetovaže samo su neki od načina na koje smo navikli.

No, 37-godišnji Henry Damon iz Caracasa u Venecueli ne spada u skupinu ljudi koji će se zadovoljiti tetovažom.

Naime, on je zagriženi fan Marvelovih stripova o Kapetanu Americi, preciznije, glavnog negativca Red Skulla, a svoje je obožavanje podigao na potpuno novu razinu, prenosi Index.hr.

Uz pomoć umjetnika i stručnjaka za modifikacije na tijelu Emilija Gonzaleza, Damon je dao da mu u čelo ugrade implantate, a to je bio samo početak jer nedugo nakon toga odlučio se podvrgnuti najekstremnijem zahvatu – odrezao je dio nosa.

Naravno, Gonzalez je zatražio da Damon učini i sve potrebne pretrage kako bi bili sigurni da mogu početi s operacijom. Ipak, mnogi bi se mogli zapitati ne bi li prvi posjet trebao biti onaj psihijatru, ali Gonzalez ima odgovor i na to pitanje.

“On je izvanredan sin, suprug i otac, ali ima malo ekstreman ukus kada se radi o modifikaciji tijela”, govori Gomez.

Sljedeći je korak tetovirati cijelo lice i staviti silikonske implantate u obraze i bradu, a nadamo se da će od svih tih modifikacija obratiti pozornost na još jednu stvar. Naime, zanimljivo je da je Damon spreman unakaziti cijelo lice kako bi što više naličio Red Skullu, ali očito mu još na pamet nije palo obrijati kosu i bradu.

24si

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.