Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
harison

Zdravstveno stanje Harrisona Forda bi se moglo pogoršati?

harisonČini se kako bi se slavnom glumcu zdravstveno stanje moglo pogoršati pa je njegova supruga sjela na prvi avion i krenula put Engleske.

Slavni glumac Harrison Ford prije tri dana završio je u bolnici nakon povrede na setu snimanja novog nastavka filmskog serijala “Star Wars”. Nakon što su ga udarila vrata Millenium Falcona, Ford je slomio zglob te zadobio povrede na prsima.

Njegova supruga, glumica Calista Flockhart, poznata po ulozi odvjetnice Ally McBeal, trenutno je na letu za Englesku kako bi mogla biti uz svog supruga, piše Daily Mail.

Strahuje se da bi se glumčeva situacija mogla pogoršati te da bi u bolnici mogao provesti i nekoliko sedmica. Strani mediji navode kako je Fordu povrijeđena i zdjelica te će navodno ići i na rendgen pluća.

Fordov agent još se nije oglasio o ovome slučaju, no jedna se medicinska sestra morala pohvaliti svojim novim pacijentom na Twitteru. “Nestvarno mi je gledati zdravstveni karton Harrisona Forda” napisala je.

Policija je izjavila kako su glumca povrijedila vrata od garaže, a navode da su ga udarila vrata Millenium Falcona nisu komentarisali.

24si

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.