Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
dzejla

Džejla Glavović uskoro predstavlja torbe koje će nositi njeno ime

Naša veoma uspješna manekenka Džejla Glavović Očuz bit će prva dama u BiH po kojoj će neki modni dodatak dobiti ime.

Za mjesec dana bit će predstavljene torbe “Jeyla”, što je ime kojim su je prozvali agenti u inostranstvu kako bi pravilno izgovorili Džejla.

“Torbe sa imenom Jeyla su dizajnirane po mojoj ideji, od oblika, odabira kože, tipa, velčine i svih ostalih dodataka. Torbe su otmjene, ali ne i previše damske, tako da se mogu nositi i u casual dnevnim odjevnim kombinacijama. Oblici su zahvalni i u torbu može stati dosta toga potrebnog svakoj ženi u toku dana, mada ipak nisu prevelike. Same od sebe će zbog kvaliteta svakako biti upečatljive na svakoj dami koja ih bude nosila”, izjavila je Džejla za Klix.ba.

Torbe su domaći brend iz domaće radionice tešanjskog Koteksa koji visokokvalitetnu kožu nabavlja u istoj fabrici u Italiji gdje i Gucci.

“Koteks je bez imalo ustručavanja prepustio sve vezano za dizajn meni, a ja sam sa konstruktorima u više navrata radila u njihovoj radionici, sve dok nismo postigli željeno. Torbe će biti predstavljene na sajmu privrede u Tešnju, a zatim kreću u prodaju u Koteksovoj poslovnici u Sarajevu”, otkrila nam je Džejla koja sad Koteksom sarađuje već neko vrijeme, a posebno zanimljivo bilo joj je snimanje u opremi za vojsku, policiju i druge specijalne službe.

klix.ba