Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
spajsice

Otkrivena najveća tajna Spajsica: Evo kojoj su na koncertima uvijek gasili mikrofon

Iako vjerojatno ima onih koje će ovo iznenaditi, ali Victoria Beckham priznala je da su joj tokom koncerata Spice Girlsa producenti gasili mikrofon. Razlog nije teško pogoditi.

Ova bivša pjevačica, dizajnerica, supruga nogometaša i majka četvero djece godinama je šutjela o tome, a progovorila je sinoć na izložbi “Vogue 100” u Londonu.

Rekla je da su producenti željeli čuti samo njene kolegice iz benda, Mel B, Mel C, Geri Horner i Emmu Bunton kako pjevaju slavne hitove ovog ženskog benda, ali ne i nju.

“Gasili su mi mikrofon i puštali druge da pjevaju. Ali ko se zadnji smije… Sad je moj mikrofon napokon upaljen”, rekla je ova slavna 42-godišnjakinja voditeljici Claudiji Winkleman, javlja The Sun.

Dodala je i da su druge članice dobivale odjeću besplatno, pa je ona budžet koji je bend imao za odjeću trošila na skupe dizajnerske krpice.

“Uvijek sam bila ona koja je voljela odjeću i to mi je bilo super, jer su cure dobivale krpice koje su bile sranje, a ja sam imala dovoljno novca za svoju malu Gucci haljinu”, rekla je.

Dodala je i da je ona uvijek bila najozbiljnija u slavnoj petorci.

“Dok su druge bile zabavne i spontane te skakale po stolovima, ja sam uvijek provjeravala hoće li se stol raspasti. Ja sam uvijek bila najrazumnija”, rekla je i dodala da je bila najrezerviranija u bendu.

avaz.ba