Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
clipboard01-3

Sa stranice Donalda Trumpa izbrisana sporna izjava o muslimanima

Tim Donalda Trumpa ponovo je sa njegove web stranice izbrisao kompromitirajuće dijelove. Nedavno je izbrisana biografija njegove supruge nakon spekulacija da nema diplomu, a sada je nestala i njegova izjava o zabrani ulaska muslimanima u SAD.

Tim novog predsjednika SAD-a Donalda Trumpa uklonio je s oficijelne stranice na internetu njegovu izjavu da treba zabraniti ulazak muslimana u SAD.

U istoj noći kada su glasači mogulu za nekretnine otvorili vrata Bijele kuće, sa stranice je izbrisana njegova izjava iz decembra kada je predložio privremeno zatvaranje granica muslimanima. Stranica je bila dostupna tokom izbornog jutra, ali su posjetioci tokom dana preusmjereni na onu putem koje je moguće kampanji donirati novac.

Trump je zbog izjave koju je dao nakon terorističkih napada u Parizu u novembru prošle godine šokirao svijet. No, on i njegovi saveznici nisu odustajali od ideje da muslimanima zabrane ulazak u BiH ističući da je to mjera za sigurnost Amerikanaca.

Ovo nije prvi da Trumpov tim briše stranice. Nakon spekulacija da njegova supruga nema fakultetsku diplomu, njena biografija je skinuta sa stranice, a posjetioci su preusmjereni na informacije o Trumpovim golf aktivnostima.